Bert Schonewille lid van verdienste

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bert Schonewille is door de algemene ledenvergadering van basketbalvereniging Vikings tot lid van verdienste benoemd. Bert heeft namelijk een uitzonderlijke prestatie geleverd.

Een aantal jaren geleden, toen de club nog Second Dribble heette, bevond de club zich in financieel zeer zwaar weer. Een schuld van duizenden euro’s brachten het voortbestaan van basketbal in Hardenberg in gevaar. Bert wist door een aantal jaren de hand goed op de knip te houden en de financiële huishouding weer op orde te brengen, de vereniging uit het slop te trekken.

Voorzitter Piet-Cees van der Wel: “Zonder Bert had deze vereniging niet meer bestaan. Dus zijn we hem als vereniging onvoorstelbaar dankbaar. Dankzij hem kunnen meer dan 80 mensen hier met plezier basketballen. We vonden het daarom als bestuur gepast om hem tot “lid van verdienste” te benoemen, omdat dit een meer dan uitzonderlijke prestatie is”.

Andere nieuws items