Piet – Cees van der Wel voorzitter Vikings Hardenberg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Basketbalvereniging Vikings heeft een nieuwe voorzitter. Piet-Cees van der Wel (34) is door de leden van de club als voorzitter gekozen. Van der Wel is in het dagelijks leven directeur van contentbureau Studuo en actief in de gemeentepolitiek voor het CDA als fractievoorzitter.

Voorzitter Vikings

“Ik ben als klein kind begonnen met basketballen en enthousiast geraakt voor het leven. Ik wil zo veel mogelijk mensen in onze omgeving enthousiast maken voor de mooiste sport die er is. Dat ik nu als voorzitter de kar mag trekken bij de Vikings vind ik dan ook waanzinnig mooi.”

Van der Wel benoemde tijdens de algemene ledenvergadering 4 speerpunten voor de vereniging. “Gezelligheid en sportiviteit staan natuurlijk voorop. Je moet het leuk vinden om bij Vikings Hardenberg te basketballen. Maar we hebben als vereniging ook ambitie. Ik wil graag doorgroeien naar 150 leden binnen 5 jaar tijd. Dat betekent dat we meer trainers, coaches en scheidsrechters zullen moeten opleiden en moeten opvallen bij de jeugd die een sport willen kiezen”.

Ook vindt van der Wel het belangrijk om verbindingen te leggen. “We moeten niet altijd zelf het wiel willen uitvinden. Er ligt al een mooi contact met Landstede Hammers, maar het is ook goed om op bestuurlijk niveau te praten met onze buurverenigingen en te kijken hoe zij zaken organiseren”.

Van der Wel kijkt uit naar zijn rol als voorzitter: “Ik heb er heel veel zin in. We gaan er met elkaar wat moois van maken!”

Andere nieuws items