Nieuwe website!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Daar is die dan eindelijk… de nieuwe website van de Vikings!

Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe website. Wij zijn erg trots dat onze nieuwe website online staat! Door middel van deze nieuwe website kunnen de leden/bezoekers overzichtelijker en gemakkelijker:

  • het programma bekijken
  • de poulestanden per team bijhouden
  • de livestreams bekijken
  • Vikings merchandise bestellen
  • Vikings nieuws lezen
  • Tafel & fluit schema inzien

De website is mogelijk gemaakt door Bureau Stipt. Stipt is een webdesign bedrijf gevestigd in Hardenberg. Reinier Slotman werkzaam bij Stipt, en basketbalspeler bij MSE1 van de Vikings, heeft dit mede mogelijk gemaakt. ‘’Toen ik hoorde dat de Vikings een nieuwe website nodig hadden wilde ik dit graag voor de club doen’’.

Reinier Slotman & Piet-Cees van der Wel

En wat is de website top geworden! Via deze weg willen we Bureau Stipt bedanken voor de sponsoring van de nieuwe website.

Andere nieuws items